Fiecare dintre noi are nevoie de cineva alături de care să se simtă ea însuși. Fiecare femeie are nevoie de un umăr puternic, de un suflet drag care să o înțeleagă, să o iubescă așa cum este ea. Logic este ca o femeie puternică să aibă alături un bărbat mai puternic ca ea. O femeie sigură pe sine, puternică, niciodată nu va rezista lângă un bărbat slab, mai puțin puternic decât ea. Ea pur și simplu se va sufoca lângă el.

Va fi asemeni unei leoaice plasate într-o cușcă pentru chihuahua: nici să se miște, dar nici să respire nu va reuși. O femeie puternică pur și simplu este obligată de viață să aibă lângă ea un bărbat capabil să o facă să se simtă firavă, neputincioasă. Să o facă dependentă de el.

În cazul bărbatului mai puțin puternic, ea se va plictisi și probabil relația lor va ține o perioadă, însă femeia la un moment dat, va răzbucni. Va obosi să fie ea cea puternică, cea care să susțină discuția, să fie ea cea cu umor, va obosi pur și simplu să fie ”motorul unei unei mașini fără combustibil care nici măcar nu are rezervor în interior”.

La rândul său, femeia, epuizată, nu va mai ține cont de valoarea sentimentului pe care îl posedă față de bărbat. Ea va evada în libertate, fără vreo altă șansă de revenire.

Fiind sătulă să fie mentorul acestei relații, ea va cauta să fie iubită, respectată și să se simtă femeie în relație, să fie firavă, gingașă și pur și simplu să fie iubită de un bărbat puternic.

octombrie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *