O muzică calmă răsună în sala plină de oameni cunoscuți, dar totuși atât de străini. Câțiva dintre amicii tăi te salută și îți întind un pahar cu șampanie. Sorbi cu plăcere din șampania rece care îți face fiecare ca celulă din corpul tău să se trezească la viață.
Lumina se stinge. Te întorci brusc să vezi cine a îndrăznit că creeze o atmosferă atât de incomodă. Te lovești de el. Rămâi nemișcată. Privirile voastre se intersectează. Vă priviți de parcă v-ați vedea prima și ultima oară în această viață. Vă priviți de parcă aceasta este unica voastră șansă de a supraviețui. Simți cum inima îți ia razna. Tocurile de 12 nu te mai țin. Îți pierzi echilibrul, dar îți revii.
Vă priviți fără să clipiți. Sunteți doar voi și restul lumii. Nimeni nu mai contează. Nimic nu mai contează. Te privește cu atâta căldură, încât nu îți ajunge aer.
El îți zâmbește. Îi observi ridurile formate în jurul ochilor căprui. Îl fac atât de fermecător. Iar buzele-i cărnoase formează cel mai frumos zâmbet.
Continui să-l privești fără să rostești un cuvânt.
Brusc, pe fundal se aude vocea lui Michael Bolton. El încă te privește zâmbind cuceritor. Cu o mișcare pe care tu nu o așteptai te trage mai aproape de el. Simți cum mâinile lui puternice îți cuprind talia. Te lași vrăjită și condusă de el.
– Nu îți fie frică, – îl auzi șoptindu-ți la ureche. Vocea lui de care ți-a fost atât de dor.
Îți strângi mâinile la piept și te lași condusă de el. În pași mici vă mișcați pe ritmul piesei lui Bolton. Îți lași capul plecat pe umărul lui. Simți cum te strânge mai aproape. Aproape. Aproape. Îi auzi inima bătând. Sunteți doar voi și restul lumii. Nimeni și nimic nu mai contează. În brațele lui totul este altfel.
Acum câteva ore erați doi străini care vă priveați pe furiș și abia de schimbați două cuvinte. Acum sunteți doar voi și dansul vostru. N-ai mai vrea să-ți dea drumul.
O lumină firavă se lasă deasupra voastră. Muzica se aude tot mai slab și mai slab, iar lumina devine tot mai puternică.

Deschizi ochii. Te ridici din pat tulburată. Dar…
Îți faci toaleta de dimineață, Îmbraci rochia neagră și tocurile de 12 cm. Îți pui frumoasa mască și te îndrepți spre muncă. Nimeni, mai ales el, nu va afla de visul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *