El nu este bărbatul perfect. Nu are 6 pătrețele pe abdomen și nici nu seamănă cu Brad Pitt sau Chaning Tatum. Nu are coafura lui Robert Patinson și nici privirea lui Johnny Depp. Nu este fotbalist la vreo echipă de renume, dar îi place fotbalul ca oricărui bărbat. Nu este cel mai bogat, nu are BMW sau Mercedes, nu are vilă cu patru etaje și nici conturi în bancă. Nu are Iphone, IMac sau IPad și nici lanțuri de aur la gât.  Nu are prieteni milionari sau relații prin cluburi, cercuri de elită sau vedete.  Nu are părinți care să-i dea tot confortul din lume și mașină la prag. Nu are servitori sau șofer. Merge cu troleibuzul sau pe jos și asta îl bucură cel mai mult. Nu se duce în vacanță în Monaco, Franța sau Creta.

Nu poartă costum la patru ace decât atunci cînd are vreun eveniment important sau vrea să facă impresie bună. Are tatuaje, destul de simpatice. Uneori poartă barbă, doar pentru că i-a fost lene să și-o dea jos.  Glumește mult și mănâncă fast food. Se uită la filme bune și cântă în duș. Nu-i este lene să facă cina și mai ales să spele vesela.

Mai rar prin cluburi de noapte și încă mai rar cu țigara între buze. Mda, se gîndește și el la viitorul copiilor săi. Îi place teatrul și știe să cînte la chitară chiar dacă nu a demonstrat asta cuiva.

Nu-i plac hainele de marcă. Întotdeauna se îmbracă să se simtă comod și liber în mișcări: o pereche de jeans, o cămașă și adidași – vestimentația lui preferată. Iubește să citească cărți și el. Iar uneori chiar vă certați atunci cînd vă spuneți părerile despre o anumită carte.

El e simplu. Iubește să facă surprize, să dăruiască flori și pur și simplu să te privească mult, mult, fără să-ți spună ceva. Îi place să-ți urmărească mișcările. Îi place de tine așa cum ești și nu îți cere să te schimbi.

Îi place cum vorbești, îi place coafura ta și îi plac mutrișoarele nostime pe care le faci atunci cînd ceva nu-ți convine. El vrea să te facă mereu să zâmbești, să te simți în singuranță și protejată.

El te vrea mereu alături fericită și mereu te consideră mică, ”micuța lui”.  El este așa, pentru că te iubește.

Te iubește pentru că e bărbatul tău.

1 thought on “A apărut el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *